Franse Fotografie week

Fotograferen in Zuid- Frankrijk van 23 tot 30 mei

Wij organiseren een Franse Fotografieweek van 23 tot 30 mei.
Vanuit een landhuis aan de Lot trekken wij er op uit om in het Franse landschapsdecor alles wat wij daarin ontdekken op fotogenieke wijze vast te leggen.

Voorheen hebben wij dat vaker op diverse Franse locaties georganiseerd. Samen met mijn partner, Karina van Helmondt die voor de culinaire verrassingen zorgt, streef ik naar een week waarin het plezier van het kijken en fotograferen centraal staat.
De dagen beginnen met het ontbijt, het bespreken van opdrachten en het maken van plannen om voor iedereen zoveel mogelijk uit de dag te halen. De dag wordt besloten met een uitgebreid diner en het bekijken en bespreken van de geproduceerde foto’s.
Naast de gezelligheid van de tafelgesprekken zijn de uitwisseling van ideeën meestal heel inspirerend; het kijken en vergelijken van de foto’s zorgt vaak voor en frisse en verrassende blik op de omgeving.

Voor een indruk van de locatie, het landhuis (Les Tourelles) met zwembad, kunt u kijken op https://www.eurorelais.nl/cm_object/?object=884316&split2=13464

De kosten voor een fotografieweek zijn 395 euro inclusief verblijf en maaltijden (op basis van een tweepersoonskamer, voor het gebruik door één persoon van een kamer vragen we een toeslag).
Eventuele partners die niet mee doen aan de fotografieweek maar wel mee willen genieten van de omgeving en de maaltijden betalen 250 euro.

Heb je vragen? mail info@tonvoermans.nl
Of bel op: 072 5628226 of 0653751745

Ook voor families en groepen organiseren we fotografieweken, op locatie naar wens, inclusief de maaltijden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Fotografieweek

Banner 50plusplein

© 2020 Ton Voermans Fotografie