Jazzfestival – Workshop Fotografie

In samenwerking met SBSJazz organiseert Artiance een Workshop Fotografie tijdens het Jazztival op zaterdagmiddag 26 maart van 14:30 uur tot 18:30 uur. Onder leiding van Ton Voermans, fotograaf en fotografiedocent bij Artiance, die tijdens zijn studie op de Rietveld Academie veel theaterfotografie heeft gedaan, kunnen de deelnemers van de workshop alle optredens in de middag fotograferen.

Deelname kan met allerlei camera’s; van telefoon tot spiegelreflex, bekijken we de mogelijkheden om expressieve en theatrale fotografie te bedrijven.

  • Belichtingsaspecten, compositie en beweging vastleggen met veel en weinig licht zijn uitgangspunten als het gaat om techniek.
  • Wat zijn de trucjes die je toepast bij het in-flitsen?
  • Hoe maak je bewegingseffecten?

Alles wat belangrijk is bij festival-fotografie gaan we uitproberen en toepassen.
Het is mogelijk om de foto’s die je maakt van een optreden gelijk te projecten tijdens dat optreden.
De foto’s gaan we na het Jazztival exposeren. Tijdens de workshop krijg je een aantal opdrachten waarmee je aan de slag gaat.
Je laat je inspireren door de muziek en de dynamiek van het festival.

Workshop Fotografie bij Jazztival
Datum: zaterdag 26 maart 2016
Locatie: Artiance
Tijd: 14:30 – 18:30 uur
Doe mee en schrijf je in op www.jazztival.nl!

Voor € 10,- doe je mee aan de workshop en kan je ’s middags de optredens fotograferen en bezoeken. Voor € 25,- ben je het hele festival aanwezig en ben je in de gelegenheid om ’s avonds te genieten van de optredens die je natuurlijk ook met je camera kan vastleggen.

www.jazztival.nl/workshop-fotografie