Koken en Kieken

Koken en kieken, een gezelschapsspel met Kok
Voor je plezier voor anderen een lekkere maaltijd bereiden is voor vele een algemene hobby waar je meer energie uithaalt dan je erin stopt.
In de kookworkshop ‘koken en kieken’ wordt het een gezelschapsspel van kijken en vergelijken, trucjes overnemen en je door andere laten inspireren.
Kok Karina bespreekt het recept, geeft advies en biedt de helpende hand. Gezamenlijk ga je aan de slag en je hoopt dat jou prak net iets beter ruikt en smaakt dan die van je kook collega. Als je het goed speelt wordt het een geslaagd project, waarvan je na afloop met een goed glas wijn kunt genieten.

Kijken en kieken
Tijdens het hele proces gebeuren er zoveel dingen waarvan je de hoogtepunten graag vast wil leggen en fotografie is daar een eigentijds medium voor. Je kan kiezen uit verschillende fotografie disciplines: reportage- of documentaire fotografie, stilleven- of productfotografie of macrofotografie. Deze workshop geeft je de gelegenheid om inspiratie op te doen en je ontwikkelt vaardigheden voor bijvoorbeeld het maken van een eigen kookboek of keukenkalender. De ervaringen die je in deze workshop opdoet kan je ook op allerlei andere vormen van fotografie toepassen.

De workshop
Na het doornemen van het draaiboek van de dag, begint de workshop met het uitleggen van de fototechnieken die ter plaatse van toepassing zijn. We behandelen in het kort de belichting, verlichting en compositie aan de hand van verschillende voorbeelden. Tijdens het hele proces zal fotograaf Ton iedereen met tips en aanwijzingen van dienst zijn.
Er is een ruime keuze uit ingrediënten en recepten en kok Karina helpt iedereen op weg.

Hal 25 (www.hal25.nl) is een unieke locatie en het koken in de keuken van de hal is een ervaring op zich. Na het koken en fotograferen volgt de maaltijd en wordt de avond afgerond met het bekijken en bespreken van geprojecteerde foto’s. Ieder kan zijn persoonlijke wensen aangeven voor deze workshop.

Data: Voor groepen en bedrijven in overleg.
Kosten: 65 euro p.p.
Dit is inclusief koffie, thee, de maaltijd en 2 consumpties tijdens de maaltijd.
Telefoonnummer: 0653751745
Email: info@tonvoermans.nl